top of page
pngwing.com (40).png

SAMEN STA JE STERKER

Train samen en verleg grenzen

Train motiverend en persoonlijk in een maximale groepsgroten van 3 personen. En motiveer elkaar en verleg samen elkaars grenzen in onze groeps personal trainingen. 

Onze groeps personal trainingen bieden een persoonlijke en effectieve fitnesservaring met motiverende workouts en oefeningen die afgestemd worden op jouw individuele behoeften en doelen. En je wordt voorzien van feedback en tips om jouw techniek en prestaties te verbeteren.  In jouw individuele traject en programma tijdens de 3 persoons groepssessies.

 

Of je nu een beginner bent of al gevorderd, onze groeps personal trainingen zijn geschikt voor mensen van alle fitnessniveaus die op zoek zijn naar een persoonlijke, effectieve en motiverende trainingservaring. Bij Pure streven we ernaar om jou te helpen jouw doelen te bereiken en jouw leven in balans te houden door middel van sport en beweging.

AdobeStock_168200169 (1).jpeg

Groeps Personal Training

Groeps Personal Training biedt voordelen ten opzichte van individuele personal training omdat voor sommige motiverender werkt, terwijl je nog steeds de persoonlijke aandacht krijgt die je nodig hebt van een professionele trainer. Train samen en daag elkaar uit.

Start de investering in jezelf, samen met ons vandaag...

Informeer nu naar de mogelijkheden voor jou of vraag een kennismakingsgesprek aan met gratis proeftraining

bottom of page