top of page

TRAIN IN RUST EN COMFORT

Private Gym exclusief voor jou

De perfecte plek om te sporten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de drukte en afleiding van een openbare sportschool.

Combineer uw traject met individueel sporten voor een geconcentreerde en nog betere resultaten. U train altijd onder toezicht van een traject.

Onze gym is exclusief toegankelijk voor onze clienten en biedt hoogwaardige apparatuur en faciliteiten om u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken.

Denk daarbij aan onbeperkte drank faciliteiten en handdoeken service. Supplementen voor en na uw workouts zoals een heerlijke eiwitshake. De private gym is alleen in slots te boeken met een max van 2 personen met slot om zo de kwaliteit te waarborgen.

 

Train samen met een vriend of vriendin of partner en werk samen in een ultiem motiverende omgeving aan je training onder toezicht van een trainer waaraan jij altijd je vragen kan stellen en breng je trainingen en resultaten naar een hoger niveau.

DSC_0513 bearbeitet.jpeg

Private Gym

Comfortabel, sfeervol en rustig. Als u op zoek bent naar een exclusieve fitnesservaring in een privé-omgeving, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn er trots op dat we een gym hebben gecreëerd waar onze clienten zich thuis kunnen voelen en waar hun fitnessdoelen kunnen worden gerealiseerd. Train zonder drukte of afleiding en behaal je doelen nog efficienter.

  • Maximaal 2 personen tegelijkertijd 

  • Altijd onder toezicht van een trainer, waaraan jij altijd je vragen kan stellen

  • Supplementen voor en na je training ten bevordering van je training

  • Handdoeken service

  • Onbeperkte drink faciliteiten

  • Vooraf reserveren voor een private gym slot

DSC_0585 bearbeitet.jpeg

Cardio

WhatsApp Image 2023-04-30 at 11.11.08 AM.jpeg

Krachtruimte

WhatsApp Image 2023-05-02 at 4.00.39 PM.jpeg

Rustige Omgeving

Start de investering in jezelf, samen met ons vandaag...

Informeer nu naar de mogelijkheden voor jou of vraag een kennismakingsgesprek aan met gratis proeftraining

bottom of page