top of page

STA IN JOUW PURE KRACHT

Wat maakt ons anders

We zijn nauwgezet in onze aandacht voor details, rigoureus in onze toepassing van intelligente processen, en gedreven om onze methodes en resultaten voortdurend te verbeteren.

Wij zijn meer dan alleen personal trainers die reps tellen. Achter uw transformatie staan experts die diep in uw succes investeren. Wij geven net zoveel om uw resultaten en doelen als u. 

Veel meer dan een 'voor en na', zorgen wij ervoor dat de unieke doelen van onze klanten worden bereikt met een unieke en op maat gemaakte aanpak. Wat het doel ook is, onze personal trainers boeken alleen vooruitgang door een echt rendement op investering te leveren dat alles overtreft wat in een gewone sportschool met een gewone trainer kan worden bereikt. 

Want dit allemaal is een investering in u zelf en dat is de beste vorm van investering die er is.

Personal Training

Personal Training

Één-op-één of één-op-twee sessies met onze deskundige trainers, zodat je gerichte aandacht krijgt en jouw workout volledig wordt afgestemd op jouw persoonlijke doelen en behoeften.

Personal Duo Training

Duo Training

Train samen met een partner en krijg extra motivatie en steun om jouw fitnessdoelen te bereiken. Moedig en daag elkaar uit om het beste uit jezelf te halen. Duo training is ideaal voor mensen die samen willen trainen.

Klik op één van de bovenstaande categorieën  voor een gratis proefles

Resultaat is onze prioriteit

Volledige Ondersteuning

Wij halen het beste bij jou naar boven

Meer dan alleen Personal Training

Onze expertise in de fitness branche en geven van personal training reikt veel verder dan de deuren van onze privé club.

Wij helpen cliënten hun gezondheid te verbeteren en hun resultaten te verbeteren met een geheel totaal plaatje, waaronder lifestyle & voedings coaching, private gym, hoogwaardige voedingssupplementen, educatie en de Pure Coach App.

Personal Training Klant

Wahiba Coumans

Zijn toewijding aan kwaliteitstraining en persoonlijke begeleiding heeft me geholpen mijn fitnessdoelen te bereiken en zelfs te overtreffen

Personal Training Klant

Ivan Flores 

Na 7 weken van hard werken en toewijding, voel ik me als een totaal ander persoon. Mijn kleding past beter, mijn zelfvertrouwen is gestegen en ik straal van energie. Het gewichtsverlies is slechts het topje van de ijsberg; ik heb geleerd dat mijn gezondheid en welzijn het belangrijkst zijn en dat ik de kracht heb om mijn doelen te bereiken.

Personal Training Klant

Philip van Engelendorp

Ik kan met trots zeggen dat mijn fysieke transformatie bij Pure een waar keerpunt in mijn leven is geweest. Het is ongelooflijk hoeveel ik heb bereikt dankzij de ondersteuning en expertise van Xander.

Personal Training Coaching App
Pure Coach
Lifestyle Coaching Personal Training
Lifestyle & Voeding

Start de investering in jezelf, samen met ons vandaag...

Informeer nu naar de mogelijkheden voor jou of vraag een kennismakingsgesprek aan met gratis proeftraining

Tarieven

Persoonlijk & Duo

 • 90 minuten sessies geheel in prive met jouw ervaren trainer

 • Interactieve Trainingsmonitoring

 • Persoonlijke Test & Meet momenten

 • Persoonlijk Logboek

 • Persoonlijk Voedingsplan

 • Persoonlijk Trainingsschema

 • Persoonlijk Supplementen Plan*

 • Prive Gym Toegang

 • Maandelijkse Persoonlijke Supplementen*

 • Pure Kitchen Kookboek*

 • Pure Coach*

 • Handdoekservice

 • Onbeperkt Bar Service (Koffie, Thee, Proteine Shake)

*Indien van toepassing aansluitend op persoonlijke doelstellingen

bottom of page